By EU4LEA

Showing 10 of 47 Results

Vizitë pune në JOO Vjena

Projekti EU4LEA organizoi një vizitë pune në Zyrën e Përbashkët Operacionale (JOO) në Vjenë për dy zyrtarë të Policisë së Shtetit Shqiptar të Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, në datat […]