Postime

Trajnim i avancuar për punonjësit e Policisë Kufitare mbi kontrollin në Vijën e Dytë të kamionëve, rimorkiove, automjeteve të rënda të vjedhur ose të manipuluara dhe teknologjia e kërkimit të tyre.

Komponenti për Menaxhimin e Integruar të Kufirit i Projektit EU4LEA, në koordinim me Departamentin e Kufirit dhe Migracionit të Policisë së Shtetit, organizuan një trajnim njëjavor me fokus kamionët, rimorkiot, […]

Gratë në drejtim

Gratë në drejtim është një ndër temat më të diskutuara, kjo për shkak të përfaqësimit të ulët të grave në pozicionet drejtuese në Policinë e Shtetit. Gjatë trajnimit dy-ditor me […]

Vizitë pune në JOO Vjena

Projekti EU4LEA organizoi një vizitë pune në Zyrën e Përbashkët Operacionale (JOO) në Vjenë për dy zyrtarë të Policisë së Shtetit Shqiptar të Departamentit të Kufirit dhe Migracionit, në datat […]