https://www.pp.gov.al/Media/Njoftime_per_Shtyp/Prokuroria_e_Pergjithshme_dhe_EU4LEA_organizojne_tryezen_Bashkepunimi_nderkombetar_arritjet_sfidat_dhe_shkembimin_e_praktikave_me_te_mira.html